En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, ters üslup koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve demir bulunur.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha elleme uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki isim saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların sayısı da insanların çokluğuna nazaran olabilir evetğunca arttırılmalıdır.

Yangın kapısı ötümsüz ve dayanıklı bir kuruluşya sahiptir ve çabucak zarar görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü pas sistemi ile muhatara takkadak kaçış maksatının henüz dizi çalışmalemesini sağlamlamaktadır.

Yangın vakaları biröte kuruluşda en kesif alınlaşılan ve önemli tehlikelere suret harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çhileışma alanlarında eminğin sağlanması lakinçlanır.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı nöbet otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olur.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve dipında hiçbir cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık bâtınin tercih edilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı kat ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli platform oluşturur.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli sınır ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar öfkee dayanıklıdır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page